Gazze'de hezimet yaşadılar: 21 İsrail askeri daha öldü

GÜNDEM 23.01.2024 - 11:38, Güncelleme: 23.01.2024 - 11:38
 

Gazze'de hezimet yaşadılar: 21 İsrail askeri daha öldü

İsrail, Gazze'de savaşın en ağır kayıplarından birini verdi. İsrail ordusunun Han Yunus'ta en az 21 askerinin öldüğü açıklandı. Son yaşanan bu hezimetin ardından İsrail'de medyaya konuyla ilgili olarak yayın yasağı getirildi.
İsrail'in, Filistin ve Gazze Şeridi'ndeki katliam saldırıları hız kesmeden devam ederken, Gazze'de İzzeddin El Kassam Tugayları öncülüğündeki olağanüstü direniş sürüyor. İsrail, Gazze'de savaşın en ağır kayıplarından birini verdi. İsrail Gazze'de tarihi hezimete uğradı! Savaşın başından bu yana en ağır kayıp GAZZE'DE AĞIR KAYIP: İKİ BİNADA PATLAMA İsrail Ordu Sözcüsü Daniel Hagari, Gazze’nin orta kesimlerinde İsrail sınırına yakın bir bölgede İsrail güçlerine ait bir tankın roketatarla hedef alındığını belirtti. Hagari, bu sırada saldırının olduğu bölgede iki binada da patlama meydana geldiğini ve binaların çöktüğünü ifade etti. İsrail güçlerinin patlamanın olduğu anda söz konusu 2 binanın içinde ve yakınında bulunduğunu aktaran Hagari, saldırıda 21 askerin öldüğünü açıklandı. Hagari, söz konusu binalarda meydana gelen patlamanın İsrail güçlerince yerleştirilen patlayıcılardan kaynaklandığının tahmin edildiğini aktardı. İsrail Gazze'de tarihi hezimete uğradı! Savaşın başından bu yana en ağır kayıp HERZOG: DAYANILMAZ DERECEDE ZOR BİR SABAH İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, Gazze Şeridi'nde 21 İsrail askerinin öldürülmesi nedeniyle bu sabahın kendileri için "dayanılmaz derecede zor olduğunu" belirtti. Savunma Bakanı Yoav Gallant da 21 İsrail askerinin öldürülmesi nedeniyle sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Gazze'den gelen haber nedeniyle bu sabahın kendileri için "zor ve acı verici" olduğunu söyleyen Gallant, öldürülen askerlerin ailelerine ve yakınlarına taziyetlerini iletti. İSRAİL'DE MEDYAYA YAYIN YASAĞI GETİRİLDİ Gazze Şeridi'nde savaşın başlangıcından bu yana yaşanan en zorlu gün olarak nitelendirilirken, son yaşanan ölü, kayıp ve yaralıların ardından İsrail'de medyaya yayın yasağı getirildi.
İsrail, Gazze'de savaşın en ağır kayıplarından birini verdi. İsrail ordusunun Han Yunus'ta en az 21 askerinin öldüğü açıklandı. Son yaşanan bu hezimetin ardından İsrail'de medyaya konuyla ilgili olarak yayın yasağı getirildi.

İsrail'in, Filistin ve Gazze Şeridi'ndeki katliam saldırıları hız kesmeden devam ederken, Gazze'de İzzeddin El Kassam Tugayları öncülüğündeki olağanüstü direniş sürüyor. İsrail, Gazze'de savaşın en ağır kayıplarından birini verdi.

İsrail Gazze'de tarihi hezimete uğradı! Savaşın başından bu yana en ağır kayıpİsrail Gazze'de tarihi hezimete uğradı! Savaşın başından bu yana en ağır kayıp

GAZZE'DE AĞIR KAYIP: İKİ BİNADA PATLAMA

İsrail Ordu Sözcüsü Daniel Hagari, Gazze’nin orta kesimlerinde İsrail sınırına yakın bir bölgede İsrail güçlerine ait bir tankın roketatarla hedef alındığını belirtti. Hagari, bu sırada saldırının olduğu bölgede iki binada da patlama meydana geldiğini ve binaların çöktüğünü ifade etti.

İsrail güçlerinin patlamanın olduğu anda söz konusu 2 binanın içinde ve yakınında bulunduğunu aktaran Hagari, saldırıda 21 askerin öldüğünü açıklandı. Hagari, söz konusu binalarda meydana gelen patlamanın İsrail güçlerince yerleştirilen patlayıcılardan kaynaklandığının tahmin edildiğini aktardı.

İsrail Gazze'de tarihi hezimete uğradı! Savaşın başından bu yana en ağır kayıpİsrail Gazze'de tarihi hezimete uğradı! Savaşın başından bu yana en ağır kayıp

HERZOG: DAYANILMAZ DERECEDE ZOR BİR SABAH

İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, Gazze Şeridi'nde 21 İsrail askerinin öldürülmesi nedeniyle bu sabahın kendileri için "dayanılmaz derecede zor olduğunu" belirtti.

Savunma Bakanı Yoav Gallant da 21 İsrail askerinin öldürülmesi nedeniyle sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Gazze'den gelen haber nedeniyle bu sabahın kendileri için "zor ve acı verici" olduğunu söyleyen Gallant, öldürülen askerlerin ailelerine ve yakınlarına taziyetlerini iletti.

İSRAİL'DE MEDYAYA YAYIN YASAĞI GETİRİLDİ

Gazze Şeridi'nde savaşın başlangıcından bu yana yaşanan en zorlu gün olarak nitelendirilirken, son yaşanan ölü, kayıp ve yaralıların ardından İsrail'de medyaya yayın yasağı getirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haber111.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.