BAŞKAN DEMİREL ATAYURT SAKİNLERİNİ DİNLEDİ

YEREL 15.01.2023 - 09:00, Güncelleme: 21.01.2023 - 15:04
 

BAŞKAN DEMİREL ATAYURT SAKİNLERİNİ DİNLEDİ

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Atayurt Mahallesi sakinleriyle bilgilendirme toplantıları kapsamında bir araya geldi.
Mahalle sakinlerini belediyenin hizmet ve yatırımlarına ilişkin bilgilendiren Demirel, mahalle sakinlerinin de istek, öneri ve şikayetlerini aldı. Demirel, Eskişehir yolu güzergahında yer alan ve 2013 yılında Etimesgut sınırlarına dahil edilen mahallelerin büyük bir gelişim kaydettiğini söyledi. Atayurt, Yapracık, Turkuaz, Aşağı Yurtçu, Yukarı Yurtçu Ballıkuyumcu, Fevziye, Şehitali Mahallelerin’nde 40 bine yakın Etimesgutlu’nun yaşadığını ifade eden Demirel, “İlçemizin 38 mahallesinin tamamında çok ciddi hizmet ve yatırımlar gerçekleştirdik. Belediyemiz sınırlarına dahil olan bu mahallelerimizin öncelikli ihtiyaçlarını tespit ederek çalışmalara başladık. 10 yılda 27 Park 281 bin 776 metre kare yeşil alan kazandırdık. EtiSEM birimleri, kapalı Pazar yeri ve zabıta merkezi, Atayurt Emekliler Konağı, Atabey Spor Tesisi, Turkuaz Spor Tesisi, Atayurt Spor Tesisi, köy konakları, muhtarlık binaları kazandırdık. Yaptığımız bu hizmetlerle mahalle sakinlerimizin yaşam kalitesini artırdık” dedi. Demirel mahallelerin eksiklerinin giderilmesi noktasında çalışmaların devam ettiğini de hatırlattı. Demirel’e Atayurt Mahallesi Muhtarı Alaattin Erkaya ve mahalle sakinlerinden Filiz Dilsiz Yıldırım bölgeye yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı Başkan Demirel’e teşekkür ederek plaket takdim ettiler.
Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Atayurt Mahallesi sakinleriyle bilgilendirme toplantıları kapsamında bir araya geldi.

Mahalle sakinlerini belediyenin hizmet ve yatırımlarına ilişkin bilgilendiren Demirel, mahalle sakinlerinin de istek, öneri ve şikayetlerini aldı.

Demirel, Eskişehir yolu güzergahında yer alan ve 2013 yılında Etimesgut sınırlarına dahil edilen mahallelerin büyük bir gelişim kaydettiğini söyledi.

Atayurt, Yapracık, Turkuaz, Aşağı Yurtçu, Yukarı Yurtçu Ballıkuyumcu, Fevziye, Şehitali Mahallelerin’nde 40 bine yakın Etimesgutlu’nun yaşadığını ifade eden Demirel, “İlçemizin 38 mahallesinin tamamında çok ciddi hizmet ve yatırımlar gerçekleştirdik. Belediyemiz sınırlarına dahil olan bu mahallelerimizin öncelikli ihtiyaçlarını tespit ederek çalışmalara başladık. 10 yılda 27 Park 281 bin 776 metre kare yeşil alan kazandırdık. EtiSEM birimleri, kapalı Pazar yeri ve zabıta merkezi, Atayurt Emekliler Konağı, Atabey Spor Tesisi, Turkuaz Spor Tesisi, Atayurt Spor Tesisi, köy konakları, muhtarlık binaları kazandırdık. Yaptığımız bu hizmetlerle mahalle sakinlerimizin yaşam kalitesini artırdık” dedi.

Demirel mahallelerin eksiklerinin giderilmesi noktasında çalışmaların devam ettiğini de hatırlattı.

Demirel’e Atayurt Mahallesi Muhtarı Alaattin Erkaya ve mahalle sakinlerinden Filiz Dilsiz Yıldırım bölgeye yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı Başkan Demirel’e teşekkür ederek plaket takdim ettiler.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haber111.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.