Yakalanan Taksim teröristleri o ülkeye kaçacaktı! Çarpıcı detay ortaya çıktı

GÜNDEM 14.11.2022 - 13:00, Güncelleme: 14.11.2022 - 13:00
 

Yakalanan Taksim teröristleri o ülkeye kaçacaktı! Çarpıcı detay ortaya çıktı

Beyoğlu Taksim İstiklal Caddesi'nde düzenlenen bombalı saldırının failleri olan PKK'lı teröristlerin olayın ardından kaçma planı yaptıkları ülke belli oldu.
Beyoğlu'nda 6 sivil vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden olan bombalı saldırının ardından yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, teröristin kimliğinin belli olduğunu ve emrin Kobani'den PKK'dan geldiğini dile getirdi. Bakan Soylu, saldırıyı düzenleyen ve yakalanan teröristlerin yaptıkları planları da tek tek açıkladı. "BUGÜN YUNANİSTAN'A KAÇACAKLARDI" Bakan Soylu, "Operasyonlar devam ediyor, elbette ki teröristler yakalandı, yakalanmasaydı bugün Yunanistan'a kaçıracaklardı. PKK'ya kim iç istihbarat sağlamaya çalışıyorsa fail odur. Bu milletin en büyük isteği piyonların kafasını kırmaktır. Biz mesajı aldık ve çok güçlü bir karşılık vereceğiz. ABD Büyükelçiliğinin taziyesini kabul etmiyoruz. " açıklamasında bulundu.
Beyoğlu Taksim İstiklal Caddesi'nde düzenlenen bombalı saldırının failleri olan PKK'lı teröristlerin olayın ardından kaçma planı yaptıkları ülke belli oldu.

Beyoğlu'nda 6 sivil vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden olan bombalı saldırının ardından yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, teröristin kimliğinin belli olduğunu ve emrin Kobani'den PKK'dan geldiğini dile getirdi. Bakan Soylu, saldırıyı düzenleyen ve yakalanan teröristlerin yaptıkları planları da tek tek açıkladı.

"BUGÜN YUNANİSTAN'A KAÇACAKLARDI"

Bakan Soylu, "Operasyonlar devam ediyor, elbette ki teröristler yakalandı, yakalanmasaydı bugün Yunanistan'a kaçıracaklardı. PKK'ya kim iç istihbarat sağlamaya çalışıyorsa fail odur. Bu milletin en büyük isteği piyonların kafasını kırmaktır. Biz mesajı aldık ve çok güçlü bir karşılık vereceğiz. ABD Büyükelçiliğinin taziyesini kabul etmiyoruz. " açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haber111.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.