DEAŞ, PKK ve YPG'nin kabusu oldu! MİT yaptı yapacağını...Nefes kesen operasyon

GÜNDEM 19.11.2022 - 12:26, Güncelleme: 19.11.2022 - 12:26
 

DEAŞ, PKK ve YPG'nin kabusu oldu! MİT yaptı yapacağını...Nefes kesen operasyon

Terör örgütlerine yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Milli İstihbarat Teşkikatı (MİT) tarafından Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde 11 DEAŞ'lı terörist yakalandı.
MİT, terör örgütlerine yönelik operasyonlarına devam ediyor. Hainlere harekat bölgelerinde göz açtırılmıyor. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre MİT, terör örgütü DEAŞ mensuplarınca Suriye'de misafirhane olarak kullanılan ve içerisinde sorumlu düzeyde örgüt elemanlarının da yer aldığı 3 örgüt evi SMO ve MİT'in çalışmalarıyla tespit edildi. MİT'in istihbarı ve operasyonel desteğiyle SMO'ya bağlı yerel güvenlik güçlerince Fırat Kalkanı Harekatı alanında operasyonlar düzenlendi. 11 DEAŞ'LI TERÖRİST YAKALANDI Teknik kapasitesi ve patlama etkisi yüksek, profesyonelce hazırlanmış ve yaklaşık 30 bin ABD doları değerinde 4 bin 350 elektrikli fünye, 986 programlanabilir entegre cihazı, 665 devre kartı, voltmetre, devre elemanları, devre kontrolü için LED'ler ve lehim aletinin de aralarında bulunduğu çok sayıda teknik malzeme ele geçirildi. Yakalanan teröristler, ilk sorgularında PKK/KCK-PYD/YPG uzantısı SDG kontrolündeki Haseke/Guveyran Cezaevi'ne yönelik DEAŞ unsurlarınca düzenlenen saldırılara lojistik ve askeri destek sağladıklarını itiraf etti. DEAŞ, PKK, YPG! HEPSİNİN KABUSU OLDU Suriye ve Irak'ta terör örgütlerinin kabusu haline gelen MİT, geçtiğimiz günlerde ise terör örgütü PKK'ya yönelik gerçekleştirilen operasyonla örgütün sözde kadın yapılanmasının sorumlularından Norşin Afrin etkisiz hale getirilmişti.  Norşin Afrin
Terör örgütlerine yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Milli İstihbarat Teşkikatı (MİT) tarafından Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde 11 DEAŞ'lı terörist yakalandı.

MİT, terör örgütlerine yönelik operasyonlarına devam ediyor. Hainlere harekat bölgelerinde göz açtırılmıyor.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre MİT, terör örgütü DEAŞ mensuplarınca Suriye'de misafirhane olarak kullanılan ve içerisinde sorumlu düzeyde örgüt elemanlarının da yer aldığı 3 örgüt evi SMO ve MİT'in çalışmalarıyla tespit edildi.

MİT'in istihbarı ve operasyonel desteğiyle SMO'ya bağlı yerel güvenlik güçlerince Fırat Kalkanı Harekatı alanında operasyonlar düzenlendi.

11 DEAŞ'LI TERÖRİST YAKALANDI

Teknik kapasitesi ve patlama etkisi yüksek, profesyonelce hazırlanmış ve yaklaşık 30 bin ABD doları değerinde 4 bin 350 elektrikli fünye, 986 programlanabilir entegre cihazı, 665 devre kartı, voltmetre, devre elemanları, devre kontrolü için LED'ler ve lehim aletinin de aralarında bulunduğu çok sayıda teknik malzeme ele geçirildi.

Yakalanan teröristler, ilk sorgularında PKK/KCK-PYD/YPG uzantısı SDG kontrolündeki Haseke/Guveyran Cezaevi'ne yönelik DEAŞ unsurlarınca düzenlenen saldırılara lojistik ve askeri destek sağladıklarını itiraf etti.

DEAŞ, PKK, YPG! HEPSİNİN KABUSU OLDU

Suriye ve Irak'ta terör örgütlerinin kabusu haline gelen MİT, geçtiğimiz günlerde ise terör örgütü PKK'ya yönelik gerçekleştirilen operasyonla örgütün sözde kadın yapılanmasının sorumlularından Norşin Afrin etkisiz hale getirilmişti. Norşin Afrin

Norşin Afrin

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haber111.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.