Bakan Akar'dan son dakika harekat açıklaması

GÜNDEM 20.11.2022 - 09:25, Güncelleme: 20.11.2022 - 09:25
 

Bakan Akar'dan son dakika harekat açıklaması

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Irak ve Suriye'nin kuzeyinde gerçekleştirilen Pençe-Kılıç Hava Harekatı ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu.
Milli Savunma Bakanlığı dün gece yarısında 'Hesap vakti' diyerek Suriye ve Irak'ın kuzeyine başlatılan harekatın duyurusunu yapmıştı. BAKAN AKAR'DAN İLK AÇIKLAMA Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, söz konusu harekatla ilgili ilk kez açıklamada bulundu. Bakan Akar, "Teröristlerin inleri, mağaraları başlarına yıkıldı. Ülkemizin ve milletimizin güvenliğine kastedenlerden yaptıklarının hesabını bugüne kadar sorduk, sormaya devam edeceğiz." diye konuştu.Bakan Akar ve komuta kademesi harekat merkezinde Akar, Teröristlere ait barınak, sığınak, mağara, tünel ve depoların başarıyla tahrip edildiğini ve terör örgütünün sözde karargahlarının tam isabetle vurulduğunu duyurdu.
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Irak ve Suriye'nin kuzeyinde gerçekleştirilen Pençe-Kılıç Hava Harekatı ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu.

Milli Savunma Bakanlığı dün gece yarısında 'Hesap vakti' diyerek Suriye ve Irak'ın kuzeyine başlatılan harekatın duyurusunu yapmıştı.

BAKAN AKAR'DAN İLK AÇIKLAMA

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, söz konusu harekatla ilgili ilk kez açıklamada bulundu.

Bakan Akar, "Teröristlerin inleri, mağaraları başlarına yıkıldı. Ülkemizin ve milletimizin güvenliğine kastedenlerden yaptıklarının hesabını bugüne kadar sorduk, sormaya devam edeceğiz." diye konuştu.Bakan Akar ve komuta kademesi  <a href=harekat merkezinde" class="inline-image-alt" src="https://i12.haber7.net//haber/haber7/photos/2022/46/6P8QA_1668924813_2809.jpg" style="-webkit-tap-highlight-color:transparent; border:4px solid rgb(221, 221, 221); box-sizing:inherit; cursor:pointer; height:742px; max-width:100%; vertical-align:middle; width:1200px" />Bakan Akar ve komuta kademesi harekat merkezinde

Akar, Teröristlere ait barınak, sığınak, mağara, tünel ve depoların başarıyla tahrip edildiğini ve terör örgütünün sözde karargahlarının tam isabetle vurulduğunu duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haber111.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.