AHMET BEREKET
Köşe Yazarı
AHMET BEREKET
 

AKSAÇLILAR’DAN İSRAİL’E SERT TEPKİ…

AKSAÇLILAR Derneği İsrail’in Mescid-i Aksa’ya yapmış olduğu saldırı sonrasında Genel Başkan Ahmet BEREKET imzasıyla yazılı bir açıklama yayınladı. Açıklamada özetle şu sözlere yer verildi.  “Yine bir Ramazan Ayı, yine Mescid-i Aksa ve yine baş aktör Katil- Siyonist İsrail. İsrail polisi, tek gayeleri şu mübarek Ramazan ayında, ilk kıblemiz ola Mescid_i Aksa’da ibadet yapmak için toplanmış olan kardeşlerimize, ses bombalarıyla, kauçuk kaplı mermileriyle, loplarıyla, barbarca saldırmış ve kardeşlerimizi darp etmiştir.  Uygar dünyanın(?), lafa geldiğinde, Din kardeşi olan Müslüman Aleminin gözleri önünde, evveliyatında da defalarca kere şahit olduğumuz bu ve buna benzer saldırıları kınamaktan öteye gidemeyen, hatta kınayamayan UYGAR AVRUPA(?) nın tutumunu anlıyoruz da peki ya bizler MÜSLÜMANLAR, Müslüman ülkeler, Müslüman ülkelerce kurulan birlikteliklere ne diyelim. Sadece kınama mesajları yayınlamakla bu zülüm biter mi? AKSAÇLILAR olarak diyoruz ki; Kınama mesajlarının ötesinde, Terörist İsrail’in derhal durdurulması için en sert tedbirler alınmalı, bu mücadelenin sadece Filistinli kardeşlerimizin değil, bizlerinde mücadelesi olduğu en üst tondan uluslararası arenada duyurulmalı ve bu yönde en sert tedbirler hayata geçirilerek, İsrail Siyonizm’ine karşı, başkenti Doğu Kudüs olan Bağımsız FİLİSTİN DEVLETİ ivedilikle kurulmalıdır.  AKSAÇLILAR olarak Filistin’in bağımsızlık mücadelesini iç siyasi bir mesele, tartışma olarak görmediğimizden, Hükümetimizin bu gayeyle alacak olduğu her türlü kararın arkasında olduğumuzu ve Hükümetimizin tavrını dikkatlice takip ettiğimizi bu vesileyle bir kere daha ilan ediyoruz “dedi.
Ekleme Tarihi: 08 Nisan 2023 - Cumartesi

AKSAÇLILAR’DAN İSRAİL’E SERT TEPKİ…


AKSAÇLILAR Derneği İsrail’in Mescid-i Aksa’ya yapmış olduğu saldırı sonrasında Genel Başkan Ahmet BEREKET imzasıyla yazılı bir açıklama yayınladı. Açıklamada özetle şu sözlere yer verildi. 
“Yine bir Ramazan Ayı, yine Mescid-i Aksa ve yine baş aktör Katil- Siyonist İsrail.
İsrail polisi, tek gayeleri şu mübarek Ramazan ayında, ilk kıblemiz ola Mescid_i Aksa’da ibadet yapmak için toplanmış olan kardeşlerimize, ses bombalarıyla, kauçuk kaplı mermileriyle, loplarıyla, barbarca saldırmış ve kardeşlerimizi darp etmiştir. 
Uygar dünyanın(?), lafa geldiğinde, Din kardeşi olan Müslüman Aleminin gözleri önünde, evveliyatında da defalarca kere şahit olduğumuz bu ve buna benzer saldırıları kınamaktan öteye gidemeyen, hatta kınayamayan UYGAR AVRUPA(?) nın tutumunu anlıyoruz da peki ya bizler MÜSLÜMANLAR, Müslüman ülkeler, Müslüman ülkelerce kurulan birlikteliklere ne diyelim. Sadece kınama mesajları yayınlamakla bu zülüm biter mi?
AKSAÇLILAR olarak diyoruz ki; Kınama mesajlarının ötesinde, Terörist İsrail’in derhal durdurulması için en sert tedbirler alınmalı, bu mücadelenin sadece Filistinli kardeşlerimizin değil, bizlerinde mücadelesi olduğu en üst tondan uluslararası arenada duyurulmalı ve bu yönde en sert tedbirler hayata geçirilerek, İsrail Siyonizm’ine karşı, başkenti Doğu Kudüs olan Bağımsız FİLİSTİN DEVLETİ ivedilikle kurulmalıdır. 
AKSAÇLILAR olarak Filistin’in bağımsızlık mücadelesini iç siyasi bir mesele, tartışma olarak görmediğimizden, Hükümetimizin bu gayeyle alacak olduğu her türlü kararın arkasında olduğumuzu ve Hükümetimizin tavrını dikkatlice takip ettiğimizi bu vesileyle bir kere daha ilan ediyoruz “dedi.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haber111.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.