AHMET BEREKET
Köşe Yazarı
AHMET BEREKET
 

AKSAÇLILAR’DAN KATİPÇELEBİ ÜNİVERSTESİNE ZİYARET…

2021 Yılında kurulmasına rağmen, yaptığı etkinlikler ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran AKSAÇLILAR, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. AKSAÇLILAR Derneği genel başkanı Ahmet BEREKET ve AKSAÇLILAR Genel Başkan yardımcısı E. Ensar SAĞLAM’ın bu seferki ziyaret durağı, Kâtip Çelebi Üniversitesiydi. Ziyaretle bilgi aldığımız AKAÇLILAR Genel Başkanı Ahmet BEREKET “AKSAÇLILAR GENEL MERKEZİ olarak, bir süredir başlatmış olduğumuz, Üniversitelerimiz, Basınımız, Siyasi partilerimiz, Sivil toplum kuruluşlarımıza, Kanaat Önderlerimize yönelik Planlı ziyaretlerimiz kapsamında, bugün de ülkemizin en saygın üniversitelerimiz arasında yer alan ve yine Ülkemizin en saygın Akademisyenlerinden olan Prof. Dr. Saffet KÖSE’ nin Rektörlüğünü yürüttüğü Kâtip Çelebi Üniversitesine ziyaret gerçekleştirdik.  Rektörümüz Saffet KÖSE hocamıza, AKSAÇLILAR olarak yaptıgımız çalışmaları, Mevcut Siyasi gelişmeler ile ilgili düşüncelerimizi ve vefatının senei devriyesi yaklaşan Şehit Lider Muhsin YAZICIOĞLU için İzmir’de yapmayı planladığımız çalışmalarımız ile ilgili bilgi aktardık. Kendisini 24 martta yapacak olduğumuz mevlit etkinliğine davet ettik.  Kıymetli Rektörümüz Saffet KÖSE hocamızda ziyaretimizden duyduğu memnuniyetini ifade edip Program durumuna göre, Mevlidimize katılmayı çok arzu ettiğini, Şehit liderimizin bu ülke için ne kadar önemli bir değer olduğunun bu günlerde çok daha fazla anlaşıldığını ifade edip çalışmalarımızda başarılar dilediler. Rektörümüze gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizde, Kâtip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Porf. Dr. Fatih Esat TOPAL hocamızla sohbet etme imkânı bulduk.  Kâtip Çelebi üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Safet KÖSE Hocamızdan sonra ikinci ziyaretimizi, Rektör yardımcımız ve Din Bilimleri Ana bilim dalı Öğretim üyesi Prof.Dr. Muhsin AKBAŞ hocamıza gerçekleştirdik. Akabinde, İslami İlimler Fakültesi dekanımız Prof.Dr. Mehmet Dirik hocamızı da makamlarında ziyaret edip çalışmalarımız hakkında bilgi verdik.  Tüm bu ziyaretlerimizde, değerli abimiz, Şehit lider Muhsin YAZICIOĞLU’nun dava arkadaşı,  Kâtip Çelebi Üniversitesi Arap dili ve Belegati öğretim üyesi, Dr. Hüseyin DURSUN Hocamızda bizi yalnız bırakmadı.  Başta Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörümüz Saffet KÖSE hocamıza, Tıp Fakültesi Dekanı Porf. Dr. Fatih Esat TOPAL hocamıza, Rektör yardımcımız ve Din Bilimleri Ana bilim dalı Öğretim üyesi Prof.Dr. Muhsin AKBAŞ hocamıza, İslami İlimler Fakültesi dekanımız Prof.Dr. Mehmet Dirik hocamız, Arap Dili ve Belegati öğretim üyesi, Dr. Hüseyin DURSUN Hocamıza, AKSAÇLILAR’ a göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Ekleme Tarihi: 12 Mart 2023 - Pazar

AKSAÇLILAR’DAN KATİPÇELEBİ ÜNİVERSTESİNE ZİYARET…


2021 Yılında kurulmasına rağmen, yaptığı etkinlikler ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran AKSAÇLILAR, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
AKSAÇLILAR Derneği genel başkanı Ahmet BEREKET ve AKSAÇLILAR Genel Başkan yardımcısı E. Ensar SAĞLAM’ın bu seferki ziyaret durağı, Kâtip Çelebi Üniversitesiydi.


Ziyaretle bilgi aldığımız AKAÇLILAR Genel Başkanı Ahmet BEREKET “AKSAÇLILAR GENEL MERKEZİ olarak, bir süredir başlatmış olduğumuz, Üniversitelerimiz, Basınımız, Siyasi partilerimiz, Sivil toplum kuruluşlarımıza, Kanaat Önderlerimize yönelik Planlı ziyaretlerimiz kapsamında, bugün de ülkemizin en saygın üniversitelerimiz arasında yer alan ve yine Ülkemizin en saygın Akademisyenlerinden olan Prof. Dr. Saffet KÖSE’ nin Rektörlüğünü yürüttüğü Kâtip Çelebi Üniversitesine ziyaret gerçekleştirdik. 


Rektörümüz Saffet KÖSE hocamıza, AKSAÇLILAR olarak yaptıgımız çalışmaları, Mevcut Siyasi gelişmeler ile ilgili düşüncelerimizi ve vefatının senei devriyesi yaklaşan Şehit Lider Muhsin YAZICIOĞLU için İzmir’de yapmayı planladığımız çalışmalarımız ile ilgili bilgi aktardık. Kendisini 24 martta yapacak olduğumuz mevlit etkinliğine davet ettik.  Kıymetli Rektörümüz Saffet KÖSE hocamızda ziyaretimizden duyduğu memnuniyetini ifade edip Program durumuna göre, Mevlidimize katılmayı çok arzu ettiğini, Şehit liderimizin bu ülke için ne kadar önemli bir değer olduğunun bu günlerde çok daha fazla anlaşıldığını ifade edip çalışmalarımızda başarılar dilediler. Rektörümüze gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizde, Kâtip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Porf. Dr. Fatih Esat TOPAL hocamızla sohbet etme imkânı bulduk. 


Kâtip Çelebi üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Safet KÖSE Hocamızdan sonra ikinci ziyaretimizi, Rektör yardımcımız ve Din Bilimleri Ana bilim dalı Öğretim üyesi Prof.Dr. Muhsin AKBAŞ hocamıza gerçekleştirdik. Akabinde, İslami İlimler Fakültesi dekanımız Prof.Dr. Mehmet Dirik hocamızı da makamlarında ziyaret edip çalışmalarımız hakkında bilgi verdik. 


Tüm bu ziyaretlerimizde, değerli abimiz, Şehit lider Muhsin YAZICIOĞLU’nun dava arkadaşı, 
Kâtip Çelebi Üniversitesi Arap dili ve Belegati öğretim üyesi, Dr. Hüseyin DURSUN Hocamızda bizi yalnız bırakmadı. 
Başta Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörümüz Saffet KÖSE hocamıza, Tıp Fakültesi Dekanı Porf. Dr. Fatih Esat TOPAL hocamıza, Rektör yardımcımız ve Din Bilimleri Ana bilim dalı Öğretim üyesi Prof.Dr. Muhsin AKBAŞ hocamıza, İslami İlimler Fakültesi dekanımız Prof.Dr. Mehmet Dirik hocamız, Arap Dili ve Belegati öğretim üyesi, Dr. Hüseyin DURSUN Hocamıza, AKSAÇLILAR’ a göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haber111.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.