AHMET BEREKET
Köşe Yazarı
AHMET BEREKET
 

YOLU DOĞRU OLANIN YÜKÜ AĞIR OLURMUŞ...

Çocuklarımıza, Kadınlarımıza, Allah'ın yeryüzündeki dilsiz kullarım dediği hayvanlara yönelik şiddet olayları eksilmeden artarak devam ederken, Özellikle pandemi dönemimde, zirve noktasına çıkan Sağlık çalışanlarımıza yönelik Şiddet olaylarına karşı, sorumlu sivil toplum kuruluşu bilinci ile ortaya koyduğumuz, "YAKIN SAVUNMA VE ÇAYDIRICI SAVUNMA TEKNİKLERİ ARACILIGIYLA ŞİDDETİN ÖNLENMESİ "projemizin İçişleri Bakanlığı Sivil toplumla ilişkiler Genel müdürlüğümüzce onaylanıp hayata geçirilmesi, Kuduz köpekleri havlatmaya başlamış. Marjinal solun bazı yayın organları, Bizzat acık hedef göstererek,  AKSAÇLILAR derneğimiz üzerinden yürüyen projemizi kendilerine hedef seçip, asıl hedefleri olan Hükümeti yıpratabilme adına, bizim üzerimizden projeye karşı duruşlarını, basın organları aracılıgıyla kamuoyuna taşımışlar. onlara göre Sağlık çalışanlarımız Şiddete maruz kaldıklarında, dayak yemeli hatta hayatlarını kaybetmeliler ki bu şekilde hükümet kendilerinden değilse mağdur olan Sağlık camiası üzerinden siyasetlerini yapabilsinler. Elbette ki bize doğru gelen bakış acıları, dünya görüşleri bizim gibi olmayan karşı cenaha yanlış gelebilir. Buda gayet doğaldır ve demokrasinin gereğidir. Ama işi alıp AKSAÇLILAR derneğimizin hükmi şahsiyetine zarar verecek, sanki tüm sağlık camiası kendileri gibi marjinal, radikal sendika yada görüşlere mensupmuş gibi Tüm sağlık camiası adına paylaşım yapmak, karaktersizlik ,onursuzluk ,gurusuzluktur. İşin daha da vahimi nedir biliyormuşsunuz. Sağ cenahın, Milliyetçi Muhafazakâr cenahın sözcüsü gibi ortada gezenler, marjinal sol cenahın sendikalarının paylaşımlarından haberdar iken, en azından haberdar edilmiş iken süt dökmüş kedi gibi bir köşeye sinip sessizliğe bürünmüşlerdir.  Bu vesile ile bir kere daha ilan ediyoruz. AKSAÇLILAR Derneği hiçbir siyasi partinin arka bahçesi değil, bu yüce milletin emrinde, hizmetindedir. Siz oflasanız da,  puflamanızda, yayan organlarınızca kuduz köpek misali saldırsanız da, Bizden gibi gördüğümüz sendikalar, sendika başkanları sus, pus olsa da  AKSAÇLILAR yoluna devam edecektir. Ve yine AKSAÇLILAR Derneği olarak AKSAÇLILAR'ın hükmi şahsiyetine, Tüzük ilkelerine, hedeflerine yönelik çalışmalarına basın organları aracılıgıyla yaptıkları paylaşımlara yönelik Hukuksal anlamda mücadelemiz ,Pazartesi günü itibari ile başlatılacaktır. Kamu oyuna Saygılarımızla   Ahmet BEREKET   AKSAÇLILAR DERNEĞİ GENEL BAŞKANI
Ekleme Tarihi: 18 Aralık 2022 - Pazar

YOLU DOĞRU OLANIN YÜKÜ AĞIR OLURMUŞ...

Çocuklarımıza, Kadınlarımıza, Allah'ın yeryüzündeki dilsiz kullarım dediği hayvanlara yönelik şiddet olayları eksilmeden artarak devam ederken, Özellikle pandemi dönemimde, zirve noktasına çıkan Sağlık çalışanlarımıza yönelik Şiddet olaylarına karşı, sorumlu sivil toplum kuruluşu bilinci ile ortaya koyduğumuz, "YAKIN SAVUNMA VE ÇAYDIRICI SAVUNMA TEKNİKLERİ ARACILIGIYLA ŞİDDETİN ÖNLENMESİ "projemizin İçişleri Bakanlığı Sivil toplumla ilişkiler Genel müdürlüğümüzce onaylanıp hayata geçirilmesi, Kuduz köpekleri havlatmaya başlamış. Marjinal solun bazı yayın organları, Bizzat acık hedef göstererek,  AKSAÇLILAR derneğimiz üzerinden yürüyen projemizi kendilerine hedef seçip, asıl hedefleri olan Hükümeti yıpratabilme adına, bizim üzerimizden projeye karşı duruşlarını, basın organları aracılıgıyla kamuoyuna taşımışlar. onlara göre Sağlık çalışanlarımız Şiddete maruz kaldıklarında, dayak yemeli hatta hayatlarını kaybetmeliler ki bu şekilde hükümet kendilerinden değilse mağdur olan Sağlık camiası üzerinden siyasetlerini yapabilsinler. Elbette ki bize doğru gelen bakış acıları, dünya görüşleri bizim gibi olmayan karşı cenaha yanlış gelebilir. Buda gayet doğaldır ve demokrasinin gereğidir. Ama işi alıp AKSAÇLILAR derneğimizin hükmi şahsiyetine zarar verecek, sanki tüm sağlık camiası kendileri gibi marjinal, radikal sendika yada görüşlere mensupmuş gibi Tüm sağlık camiası adına paylaşım yapmak, karaktersizlik ,onursuzluk ,gurusuzluktur. İşin daha da vahimi nedir biliyormuşsunuz. Sağ cenahın, Milliyetçi Muhafazakâr cenahın sözcüsü gibi ortada gezenler, marjinal sol cenahın sendikalarının paylaşımlarından haberdar iken, en azından haberdar edilmiş iken süt dökmüş kedi gibi bir köşeye sinip sessizliğe bürünmüşlerdir. 


Bu vesile ile bir kere daha ilan ediyoruz. AKSAÇLILAR Derneği hiçbir siyasi partinin arka bahçesi değil, bu yüce milletin emrinde, hizmetindedir. Siz oflasanız da,  puflamanızda, yayan organlarınızca kuduz köpek misali saldırsanız da, Bizden gibi gördüğümüz sendikalar, sendika başkanları sus, pus olsa da  AKSAÇLILAR yoluna devam edecektir. Ve yine AKSAÇLILAR Derneği olarak AKSAÇLILAR'ın hükmi şahsiyetine, Tüzük ilkelerine, hedeflerine yönelik çalışmalarına basın organları aracılıgıyla yaptıkları paylaşımlara yönelik Hukuksal anlamda mücadelemiz ,Pazartesi günü itibari ile başlatılacaktır.
Kamu oyuna Saygılarımızla
 

Ahmet BEREKET  
AKSAÇLILAR DERNEĞİ
GENEL BAŞKANI

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haber111.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.