4 zincir marketin müdürleriyle kritik görüşme

EKONOMİ 26.12.2022 - 10:04, Güncelleme: 26.12.2022 - 10:04
 

4 zincir marketin müdürleriyle kritik görüşme

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Türkiye'de faaliyet gösteren 4 zincir marketin müdürleriyle görüştü.
Bakan Muş görüşmeyle ilgili olarak "4 ulusal zincir marketle bir araya gelerek asgari ücret zammı sonrası etiket fiyatlarıyla ilgili uyarılarda bulunduk. Piyasa düzenini ve işleyişini bozmaya dönük haksız fiyat artışlarına asla müsaade etmeyeceğiz." dedi. Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Türkiye'de faaliyet gösteren 4 zincir marketin müdürleriyle görüştü. "ASLA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ" Görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Muş, "Ülkemizde en fazla şubeye sahip 4 ulusal zincir marketin genel müdürleriyle bir araya gelerek asgari ücret zammı sonrası etiket fiyatlarıyla ilgili uyarılarda bulunduk. Piyasa düzenini ve işleyişini bozmaya dönük haksız fiyat artışlarına asla müsaade etmeyeceğiz. Ticaret Bakanlığı olarak sahada denetimlerimizi yoğun şekilde sürdürmekteyiz. Haksız fiyat artışlarıyla mücadelede Bakanlık olarak elimizdeki tüm denetim imkanlarını sonuna kadar kullanmakta kararlıyız." dedi.  
Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Türkiye'de faaliyet gösteren 4 zincir marketin müdürleriyle görüştü.

Bakan Muş görüşmeyle ilgili olarak "4 ulusal zincir marketle bir araya gelerek asgari ücret zammı sonrası etiket fiyatlarıyla ilgili uyarılarda bulunduk. Piyasa düzenini ve işleyişini bozmaya dönük haksız fiyat artışlarına asla müsaade etmeyeceğiz." dedi.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Türkiye'de faaliyet gösteren 4 zincir marketin müdürleriyle görüştü.

"ASLA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ"

Görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Muş, "Ülkemizde en fazla şubeye sahip 4 ulusal zincir marketin genel müdürleriyle bir araya gelerek asgari ücret zammı sonrası etiket fiyatlarıyla ilgili uyarılarda bulunduk. Piyasa düzenini ve işleyişini bozmaya dönük haksız fiyat artışlarına asla müsaade etmeyeceğiz. Ticaret Bakanlığı olarak sahada denetimlerimizi yoğun şekilde sürdürmekteyiz. Haksız fiyat artışlarıyla mücadelede Bakanlık olarak elimizdeki tüm denetim imkanlarını sonuna kadar kullanmakta kararlıyız." dedi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haber111.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.