AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz SUBAŞI'dan Basın Açıklaması

GÜNDEM 13.12.2022 - 18:16, Güncelleme: 13.12.2022 - 18:16
 

AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz SUBAŞI'dan Basın Açıklaması

- CHP HER FIRSATTA İSLAMA VE İSLAMİ DEĞERLERİ SAVUNAN STK’LARA NE ZAMAN HAKARET ETMEYE SON VERECEK?
Chp Ankara Milletvekili Yıldırım KAYA TÜRGEV-KADEM-TÜGVA-İLİM YAYMA CEMİYETİ-AGD-MGV vb. vakıfları hedef gösterdi. Bu vakıfları cinsel istismardan sorumlu oldukları suçlaması ile hedef göstermiştir. Bu suçlamalar, bu iftiralar şunu göstermiştir ki Chp her fırsatta Dini ve Dindarları kötüleyen gerçek yüzünü ortaya koyuyor. Chp, budur. Chp’nin gerçek yüzü, işte budur. Bu Chp öyle bir Chp haline gelmiştir ki, kime neye hizmet ettiği belli olmaz hale gelmiştir. Bu Chp Atatürk’ün kurduğu parti değildir. Atatürk’ün kurduğu Chp emperyalizme diz çöktürmüş Chp idi. Bugünkü Chp Küresel emperyalist güçlere selam çakan, Milli konularda kekeleyen bir Chp haline gelmiştir. Bugünkü Chp Amerika’dan, İngiltere’den medet uman bir Chp haline gelmiştir. Bugünkü Chp Atatürk’ü soykırımcı olarak niteleyen Hdp’nin güdümüne girmiş bir Chp haline gelmiştir. Bugünkü Chp Türkiye’yi Avrupa ülkelerine şikâyet eden bir Chp’dir. Bugünkü Chp’nin rotası Yalan-İftira-Hakaret siyasetidir. Bugünkü Chp’de; -İnsan Merkezli Siyaset Yok! -İlkeli-Şahsiyetli-Onurlu Siyaset Yok! -Evrensel Değerlere Saygılı Siyaset Yok! -Türkiye’nin çıkarlarına saygılı Siyaset Yok! Gazi Meclisimizden soruyorum. Hangi Helalleşmeden bahsediyorsunuz.? İnancımızla ilgili her fırsatta yalan yanlış ifadeleri kullanmayı unutmayan Chp Genel Başkanına Müslüman Türk evladı olarak varsa hakkımı helal etmiyorum. Ne zaman taciz ve tecavüz olayı olsa hemen İslam Hassasiyeti olan kurumları suçlamaktan vazgeçmeden, bu kurumlardan özür dilemeden de kimseden helallik istemesin. Bir sözüm de 6+1 masanın ortağı Saadet Partisi’ne, Genel Başkanı Temel Bey’e, Milletvekili Abdülkadir Kardeşime; Hala bu kirli-karanlık ittifakta olacak mısınız? Sen Eyy Abdülkadir KARADUMAN kardeşim İslami hassasiyete sahip STK’larımıza yapılan iftira ve suçlamalar için özür dilerse her şey hallolmuş olacak mı? Niye Sadece AGD? AGD ismi geçmeseydi bu açıklamayı yapacak mıydınız? Yavuz SUBAŞI AK Parti Balıkesir Milletvekili
- CHP HER FIRSATTA İSLAMA VE İSLAMİ DEĞERLERİ SAVUNAN STK’LARA NE ZAMAN HAKARET ETMEYE SON VERECEK?

Chp Ankara Milletvekili Yıldırım KAYA TÜRGEV-KADEM-TÜGVA-İLİM YAYMA CEMİYETİ-AGD-MGV vb. vakıfları hedef gösterdi. Bu vakıfları cinsel istismardan sorumlu oldukları suçlaması ile hedef göstermiştir. Bu suçlamalar, bu iftiralar şunu göstermiştir ki Chp her fırsatta Dini ve Dindarları kötüleyen gerçek yüzünü ortaya koyuyor.

Chp, budur.

Chp’nin gerçek yüzü, işte budur.

Bu Chp öyle bir Chp haline gelmiştir ki, kime neye hizmet ettiği belli olmaz hale gelmiştir.

Bu Chp Atatürk’ün kurduğu parti değildir.

Atatürk’ün kurduğu Chp emperyalizme diz çöktürmüş Chp idi.

Bugünkü Chp Küresel emperyalist güçlere selam çakan, Milli konularda kekeleyen bir Chp haline gelmiştir.

Bugünkü Chp Amerika’dan, İngiltere’den medet uman bir Chp haline gelmiştir.

Bugünkü Chp Atatürk’ü soykırımcı olarak niteleyen Hdp’nin güdümüne girmiş bir Chp haline gelmiştir.

Bugünkü Chp Türkiye’yi Avrupa ülkelerine şikâyet eden bir Chp’dir.

Bugünkü Chp’nin rotası Yalan-İftira-Hakaret siyasetidir.

Bugünkü Chp’de;

-İnsan Merkezli Siyaset Yok!

-İlkeli-Şahsiyetli-Onurlu Siyaset Yok!

-Evrensel Değerlere Saygılı Siyaset Yok!

-Türkiye’nin çıkarlarına saygılı Siyaset Yok!

Gazi Meclisimizden soruyorum. Hangi Helalleşmeden bahsediyorsunuz.? İnancımızla ilgili her fırsatta yalan yanlış ifadeleri kullanmayı unutmayan Chp Genel Başkanına Müslüman Türk evladı olarak varsa hakkımı helal etmiyorum.

Ne zaman taciz ve tecavüz olayı olsa hemen İslam Hassasiyeti olan kurumları suçlamaktan vazgeçmeden, bu kurumlardan özür dilemeden de kimseden helallik istemesin.

Bir sözüm de 6+1 masanın ortağı Saadet Partisi’ne, Genel Başkanı Temel Bey’e, Milletvekili Abdülkadir Kardeşime;

Hala bu kirli-karanlık ittifakta olacak mısınız?

Sen Eyy Abdülkadir KARADUMAN kardeşim İslami hassasiyete sahip STK’larımıza yapılan iftira ve suçlamalar için özür dilerse her şey hallolmuş olacak mı?

Niye Sadece AGD?

AGD ismi geçmeseydi bu açıklamayı yapacak mıydınız?

Yavuz SUBAŞI

AK Parti Balıkesir Milletvekili

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haber111.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.