Bakan Akar'dan Yunanistan'a sert tepki: Aklınızı başınıza alın!

GÜNDEM 09.01.2023 - 11:13, Güncelleme: 09.01.2023 - 11:13
 

Bakan Akar'dan Yunanistan'a sert tepki: Aklınızı başınıza alın!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar: Yunanistan'a diyoruz ki yanlış hesap yapmayın, yanlış yollara girmeyin ve tarihten ders alın.
Güvendiğiniz dağlara karlar yağmadan aklınızı başınıza alın. Bakan Akar, Yunanistan'a şu sözlerle çok sert tepki gösteri: "Biz Yunanistan'ın tahriklerine kapılmadan, hiçbir oldubittiye izin vermeyecek, hakkımızı çiğnetmeyeceğiz. Bu konuda azimli ve kararlıyız” “Yunanistan'a diyoruz ki yanlış hesap yapmayın, yanlış yollara girmeyin ve tarihten ders alın. Güvendiğiniz dağlara karlar yağmadan aklınızı başınıza alın” “(Yunanistan’ın Girit’te 6 mil olan kara sularını 12 mile çıkarmaya hazırlandığı iddiası) 6 milden fazlasını kabul etmeyiz"
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar: Yunanistan'a diyoruz ki yanlış hesap yapmayın, yanlış yollara girmeyin ve tarihten ders alın.

Güvendiğiniz dağlara karlar yağmadan aklınızı başınıza alın.

Bakan Akar, Yunanistan'a şu sözlerle çok sert tepki gösteri:

"Biz Yunanistan'ın tahriklerine kapılmadan, hiçbir oldubittiye izin vermeyecek, hakkımızı çiğnetmeyeceğiz. Bu konuda azimli ve kararlıyız”

“Yunanistan'a diyoruz ki yanlış hesap yapmayın, yanlış yollara girmeyin ve tarihten ders alın. Güvendiğiniz dağlara karlar yağmadan aklınızı başınıza alın”

“(Yunanistan’ın Girit’te 6 mil olan kara sularını 12 mile çıkarmaya hazırlandığı iddiası) 6 milden fazlasını kabul etmeyiz"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haber111.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.