Çıkan haberler sonrası TPAO'dan kritik uyarı geldi!

EKONOMİ 31.12.2022 - 10:23, Güncelleme: 31.12.2022 - 10:23
 

Çıkan haberler sonrası TPAO'dan kritik uyarı geldi!

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'ndan (TPAO) sosyal medyada yayılan dezenformasyon sebebiyle açıklama geldi.
Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), bazı internet siteleri ve sosyal medya hesapları üzerinden "yatırım fırsatı" adı altında markanın hisselerinin satışa çıktığı yönünde ortaya atılan duyuruların gerçeği yansıtmadığını açıkladı. TPAO, "Söz konusu yasa dışı girişimlerde Genel Müdür Melih Han Bilgin'in fotoğraflarının yanı sıra Ortaklığımızın logo ve görselleri izinsiz kullanılmıştır" ifadelerine yer veridi. TPAO'nun yüzde yüz kamu sermeyesi bir kamu iktisadi teşebbüs olduğunu vurgusu yapıldı. Açıklamada, TPAO markasının halka açık bir şirket olmadığı ver herhangi bir hisse satışı söz konusu olmadığının altı çizildi.
Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'ndan (TPAO) sosyal medyada yayılan dezenformasyon sebebiyle açıklama geldi.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), bazı internet siteleri ve sosyal medya hesapları üzerinden "yatırım fırsatı" adı altında markanın hisselerinin satışa çıktığı yönünde ortaya atılan duyuruların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

TPAO, "Söz konusu yasa dışı girişimlerde Genel Müdür Melih Han Bilgin'in fotoğraflarının yanı sıra Ortaklığımızın logo ve görselleri izinsiz kullanılmıştır" ifadelerine yer veridi.

TPAO'nun yüzde yüz kamu sermeyesi bir kamu iktisadi teşebbüs olduğunu vurgusu yapıldı. Açıklamada, TPAO markasının halka açık bir şirket olmadığı ver herhangi bir hisse satışı söz konusu olmadığının altı çizildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haber111.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.