Katar Türk okulunda duygusal anlar yaşandı

DÜNYA 16.03.2023 - 21:44, Güncelleme: 16.03.2023 - 22:06
 

Katar Türk okulunda duygusal anlar yaşandı

Katar'ın başkenti Doha'da bulunan Türk okulunda Çanakkale Zaferi anma programı düzenlendi.
Katar Büyükelçisi Mustafa Göksu, Katar Eğitim Müşaviri Mustafa Adaş ile Katar'da bulunan askeri erkan ile Türk okulu öğrencilerinin velileri ve Katar'da bulunan bazı Türk vatandaşlarının katıldığı "Çanakkale Destanı" isimli programda öğretmen ve öğrencilerin ciddi bir hazırlık yaparak hazırladığı gözlendi. Çanakkale programının icrası esnasında ara ara  katılanlar gözyaşlarını tutamadı. Eğitim müşaviri Mustafa Adaşın açılışta yaptığı konuşma ile başlayan programın ardından Türkiye'nin Katar Büyükelçisi Mustafa Göksu'nun yaptığı konuşmasından kendisininde programdan çok etkilenmiş olduğu görüldü. Büyükelçi konuşmasını duygusal anlar yaşayarak ses tonu titrek ifadelerle  tamamladı. Sık sık coşkulu alkışlarla kesilen program daha geniş katılımlarla tekrarlanması ifade edilerek tamamlandı. HABER: ALİ BAYRAM TAYYAR / KATAR
Katar'ın başkenti Doha'da bulunan Türk okulunda Çanakkale Zaferi anma programı düzenlendi.

Katar Büyükelçisi Mustafa Göksu, Katar Eğitim Müşaviri Mustafa Adaş ile Katar'da bulunan askeri erkan ile Türk okulu öğrencilerinin velileri ve Katar'da bulunan bazı Türk vatandaşlarının katıldığı "Çanakkale Destanı" isimli programda öğretmen ve öğrencilerin ciddi bir hazırlık yaparak hazırladığı gözlendi.

Çanakkale programının icrası esnasında ara ara  katılanlar gözyaşlarını tutamadı.
Eğitim müşaviri Mustafa Adaşın açılışta yaptığı konuşma ile başlayan programın ardından Türkiye'nin Katar Büyükelçisi Mustafa Göksu'nun yaptığı konuşmasından kendisininde programdan çok etkilenmiş olduğu görüldü.
Büyükelçi konuşmasını duygusal anlar yaşayarak ses tonu titrek ifadelerle  tamamladı.
Sık sık coşkulu alkışlarla kesilen program daha geniş katılımlarla tekrarlanması ifade edilerek tamamlandı.

HABER: ALİ BAYRAM TAYYAR / KATAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haber111.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.