Ordu'da vahşi köpek dehşeti! Temizlik işçisi Metin amca köpeklerden kaçarken can verdi

YEREL 16.11.2022 - 16:00, Güncelleme: 16.11.2022 - 16:00
 

Ordu'da vahşi köpek dehşeti! Temizlik işçisi Metin amca köpeklerden kaçarken can verdi

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde temizlik işçiliği yapan Metin Tirkil (53), bir fabrikanın önünü temizlediği sırada fabrikadaki rottweiler cinsi köpeklerin saldırısından kaçarken yoldan geçen aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.
Ordu Büyükşehir Belediyesinde temizlik işçisi olarak görev yapan 2 çocuk babası Metin Tirkil (53), sabah saatlerinde Eskipazar Mahallesi'nde yol kenarında çöp temizliği yaptığı sırada bir fındık fabrikasında bulunan 2 köpeğin saldırması sonucu kaçmaya başladı. KÖPEKLERDEN KAÇARKEN ARABA ÇARPTI Yola çıkan Tirkil'e Ulubey'den Altınordu istikametine gitmekte olan araç çarptı. Ağır yaralanan temizlik işçisi kaldırıldığı Ordu Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. BAŞKAN GÜLER, ACILI AİLEYİ ZİYARET ETTİ Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, acılı işçinin ailesini ziyaret ederek başsağlığı dileğinde bulundu.  KÖPEKLER GEÇMİŞTE DE BİR İŞÇİYİ ISIRMIŞ İşçiye saldıran köpeklerin rottweiler cins köpekler olduğu, bu köpeklerin daha önce de yine Büyükşehir Belediyesinde görevli bir işçiyi ısırdığı öğrenildi. Bağlı ya da kontrol altında tutulması gereken köpeklerle ilgili Büyükşehir Belediyesinin daha önce yaşanan ısırma olayı nedeniyle jandarmaya suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde temizlik işçiliği yapan Metin Tirkil (53), bir fabrikanın önünü temizlediği sırada fabrikadaki rottweiler cinsi köpeklerin saldırısından kaçarken yoldan geçen aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Ordu Büyükşehir Belediyesinde temizlik işçisi olarak görev yapan 2 çocuk babası Metin Tirkil (53), sabah saatlerinde Eskipazar Mahallesi'nde yol kenarında çöp temizliği yaptığı sırada bir fındık fabrikasında bulunan 2 köpeğin saldırması sonucu kaçmaya başladı.

Ordu'da köpeklerden kaçarken ölen temizlik işçisi

KÖPEKLERDEN KAÇARKEN ARABA ÇARPTI

Yola çıkan Tirkil'e Ulubey'den Altınordu istikametine gitmekte olan araç çarptı. Ağır yaralanan temizlik işçisi kaldırıldığı Ordu Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Ordu'da köpeklerden kaçarken ölen temizlik işçisine çarpan araba

BAŞKAN GÜLER, ACILI AİLEYİ ZİYARET ETTİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, acılı işçinin ailesini ziyaret ederek başsağlığı dileğinde bulundu. 

KÖPEKLER GEÇMİŞTE DE BİR İŞÇİYİ ISIRMIŞ

İşçiye saldıran köpeklerin rottweiler cins köpekler olduğu, bu köpeklerin daha önce de yine Büyükşehir Belediyesinde görevli bir işçiyi ısırdığı öğrenildi. Bağlı ya da kontrol altında tutulması gereken köpeklerle ilgili Büyükşehir Belediyesinin daha önce yaşanan ısırma olayı nedeniyle jandarmaya suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haber111.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.