Savcı Sayan'dan bomba açıklama: Deniz Baykal’ın istifası an meselesi

SİYASET 01.11.2022 - 15:04, Güncelleme: 01.11.2022 - 15:04
 

Savcı Sayan'dan bomba açıklama: Deniz Baykal’ın istifası an meselesi

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, polisi uyuşturucu satmakla suçlayan CHP'nin ABD'nin kontrolünde olduğunu söyleyerek, "Sayın Deniz Baykal’ın istifası an meselesi" dedi. Deniz Baykal’ın kızı Aslı, geçtiğimiz gün CHP'den istifa etmişti.
Dün, Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın biyokimya profesörü olan kızı Aslı Baykal, CHP'den istifa etmişti. Sosyal medya hesabından 'Siyasi parti üyeliğiniz sonlandırılmıştır' yazılı mesajı paylaşan Aslı Baykal, "Gördüğüm lüzum üzerine CHP'den istifa ettim" demişti. 2010'da Deniz Baykal'ın CHP Genel Başkanlığı'ndan istifa ettiği esnada gözyaşlarına boğulmasıyla bilinen Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan Twitter hesabından gündem olacak bir paylaşım yaptı. Sayan'ın paylaşımı şöyle: BAYKAL'IN KIZINI AK PARTİ'YE DAVET ETTİ "Gün, ömrünü Türkiye’ye adamış yerli, milli, cesur, yiğit ve bilge lider Sayın Tayyip Erdoğan’ın yanında bulunma günüdür. Yetkim olsa bugünden erkeni yok Yerli ve milli Sayın D.Baykal’ın kızı Aslı Baykal'ı AK PARTİ’ye davet ederim. Gün parti günü değil Türkiye günüdür.. "BU HALLERE DE Mİ DÜŞECEKTİN CHP" Önce 'silahlı kuvvetler kimyasal silah kullanıyor', şimdi de 'polis uyuşturucu satıyor'. Türkiye’yi bölme, Suriye’ye Çevirme politikası FETÖ ve CHP’nin önderliğinde, ABD’nin komutasında devam ediyor. Bu hallere de mi düşecektin CHP. Sayın Deniz Baykal’ın istifası an meselesi."
Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, polisi uyuşturucu satmakla suçlayan CHP'nin ABD'nin kontrolünde olduğunu söyleyerek, "Sayın Deniz Baykal’ın istifası an meselesi" dedi. Deniz Baykal’ın kızı Aslı, geçtiğimiz gün CHP'den istifa etmişti.

Dün, Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın biyokimya profesörü olan kızı Aslı Baykal, CHP'den istifa etmişti. Sosyal medya hesabından 'Siyasi parti üyeliğiniz sonlandırılmıştır' yazılı mesajı paylaşan Aslı Baykal, "Gördüğüm lüzum üzerine CHP'den istifa ettim" demişti.

2010'da Deniz Baykal'ın CHP Genel Başkanlığı'ndan istifa ettiği esnada gözyaşlarına boğulmasıyla bilinen Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan Twitter hesabından gündem olacak bir paylaşım yaptı.

Sayan'ın paylaşımı şöyle:

BAYKAL'IN KIZINI AK PARTİ'YE DAVET ETTİ

"Gün, ömrünü Türkiye’ye adamış yerli, milli, cesur, yiğit ve bilge lider Sayın Tayyip Erdoğan’ın yanında bulunma günüdür. Yetkim olsa bugünden erkeni yok Yerli ve milli Sayın D.Baykal’ın kızı Aslı Baykal'ı AK PARTİ’ye davet ederim. Gün parti günü değil Türkiye günüdür..

"BU HALLERE DE Mİ DÜŞECEKTİN CHP"

Önce 'silahlı kuvvetler kimyasal silah kullanıyor', şimdi de 'polis uyuşturucu satıyor'. Türkiye’yi bölme, Suriye’ye Çevirme politikası FETÖ ve CHP’nin önderliğinde, ABD’nin komutasında devam ediyor. Bu hallere de mi düşecektin CHP. Sayın Deniz Baykal’ın istifası an meselesi."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haber111.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.