Savunma bakanlığı son dakika duyurdu!

GÜNDEM 31.01.2023 - 14:31, Güncelleme: 31.01.2023 - 14:31
 

Savunma bakanlığı son dakika duyurdu!

İsveç'ten sonra Danimarka'da Kur'an-ı Kerim'in yakılmasına tepki gösteren Türk hacker grubu Anka Neferler Team, Danimarka'da kritik kurumların sitelerini hackledi.
Türk hackerlar Kur'an yakan ülke için harekete geçti.  İsveç'te sonra Danimarka da kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'e yönelik saldırıya izin verdi. İsveç'in başkenti Stockholm'de Türk büyükelçiliğine yakın bir noktada Kur'an'a saldıran ırkçı siyasetçi Rasmus Paludan, bu kez aynı girişimi Danimarka'da yaptı. KUR'AN-I KERİM'İ TEKRAR YAKTI Danimarka'nın başkenti Kopenhag'ın Dortheavej semtinde cuma namazı bitiminde İslam Toplumu derneğine ait caminin karşısına gelen Paludan, kutsal kitabımıza alçak bir saldırı daha düzenledi. Paludan, Danimarka polisinin eşliğinde cuma namazından çıkan Müslümanlara bakarak Kur'an-ı Kerim'i yaktı. Paludan daha sonra alçak saldırıyı Türkiye'nin Danimarka büyükelçiliği önünde tekrarladı. TÜRK HACKERLAR HACKLEDİ Irkçı Paludan'ın saldırılarına Türkiye ve Müslüman ülkelerden çok sert tepkiler geldi. Alçak saldırının ardından Türk hacker grubu Anka Neferler de harekete geçti. Türk hacker grubu bu saldırıya cevaben hafta sonu Danimarka Başbakan'ın internet sitesi Stm.dk'ya, Danimarka hükümetinin sitesi regeringen.dk'ya, Danimarka Savunma Bakanlığının sitesi fmn.dk'ya ve Danimarka Silahlı Kuvvetler sitesi forsvaret.dk'ya siber operasyon düzenledi. Danimarka'daki kritik kurumların sitelerini hackleyen Türk hackerlar, siteye girişleri uzun bir süre durdurdu.  Twitter'da siber operasyonun sorumluluğunu Türk hacker grubu Anka Neferler Team üstlendi. Twitter'dan yapılan açıklamada "Kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’e karşı suç işlenmesine izin veren Danimarka’ya uğradık!" denildi.  SAVUNMA BAKANLIĞINDAN AÇIKLAMA Sitenin hacklenmesi sonrası Danimarka Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Açıklamada "Savunma Bakanlığı'nın web siteleri şu anda bir aşırı yük saldırısına (DDOS saldırısı olarak adlandırılan) maruz kalmaktadır. Sayfalar bu Pazar öğleden sonra kısa bir süreliğine kullanılamıyor, ancak tekrar kullanılabilir. Sporadik kesintiler yine de meydana gelebilir." denildi. 
İsveç'ten sonra Danimarka'da Kur'an-ı Kerim'in yakılmasına tepki gösteren Türk hacker grubu Anka Neferler Team, Danimarka'da kritik kurumların sitelerini hackledi.

Türk hackerlar Kur'an yakan ülke için harekete geçti. 

İsveç'te sonra Danimarka da kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'e yönelik saldırıya izin verdi. İsveç'in başkenti Stockholm'de Türk büyükelçiliğine yakın bir noktada Kur'an'a saldıran ırkçı siyasetçi Rasmus Paludan, bu kez aynı girişimi Danimarka'da yaptı.

KUR'AN-I KERİM'İ TEKRAR YAKTI

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'ın Dortheavej semtinde cuma namazı bitiminde İslam Toplumu derneğine ait caminin karşısına gelen Paludan, kutsal kitabımıza alçak bir saldırı daha düzenledi. Paludan, Danimarka polisinin eşliğinde cuma namazından çıkan Müslümanlara bakarak Kur'an-ı Kerim'i yaktı. Paludan daha sonra alçak saldırıyı Türkiye'nin Danimarka büyükelçiliği önünde tekrarladı.

TÜRK HACKERLAR HACKLEDİ

Irkçı Paludan'ın saldırılarına Türkiye ve Müslüman ülkelerden çok sert tepkiler geldi. Alçak saldırının ardından  Türk hacker grubu Anka Neferler de harekete geçti. Türk hacker grubu bu saldırıya cevaben hafta sonu  Danimarka Başbakan'ın internet sitesi Stm.dk'ya, Danimarka hükümetinin sitesi regeringen.dk'ya, Danimarka Savunma Bakanlığının sitesi fmn.dk'ya ve Danimarka Silahlı Kuvvetler sitesi forsvaret.dk'ya siber operasyon düzenledi.

Danimarka'daki kritik kurumların sitelerini hackleyen Türk hackerlar, siteye girişleri uzun bir süre durdurdu. 

Twitter'da siber operasyonun sorumluluğunu Türk hacker grubu Anka Neferler Team üstlendi. Twitter'dan yapılan açıklamada "Kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’e karşı suç işlenmesine izin veren Danimarka’ya uğradık!" denildi. 


SAVUNMA BAKANLIĞINDAN AÇIKLAMA

Sitenin hacklenmesi sonrası Danimarka Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Açıklamada "Savunma Bakanlığı'nın web siteleri şu anda bir aşırı yük saldırısına (DDOS saldırısı olarak adlandırılan) maruz kalmaktadır. Sayfalar bu Pazar öğleden sonra kısa bir süreliğine kullanılamıyor, ancak tekrar kullanılabilir. Sporadik kesintiler yine de meydana gelebilir." denildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haber111.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.