Selçuk Bayraktar'dan öğrencilere burs çağrısı

EĞİTİM 26.11.2022 - 14:45, Güncelleme: 26.11.2022 - 14:45
 

Selçuk Bayraktar'dan öğrencilere burs çağrısı

Selçuk Bayraktar, 4 bin öğrenciye eğitim desteği verecekleri "Özdemir Bayraktar Millî Teknoloji Burs Programı"na başvuruların 27 Kasım'da biteceğini bildirdi.
Bayraktar, resmi Twitter hesabından paylaştığı tweette, "Genç kardeşlerim, 4 bin öğrencimize eğitim desteği vereceğimiz 'Özdemir Bayraktar Millî Teknoloji Burs Programı' başvuruları 27 Kasım'da bitiyor." ifadelerini kullandı. Selçuk Bayraktar, "http://mth.tc/T3Burs" adresinden başvuru yapılabileceğini belirtti. T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, tweete eklediği videoda şunları kaydetti: "Sevgili genç kardeşlerim, Türkiye Teknoloji Takımı olarak başlattığımız 'Özdemir Bayraktar Millî Teknoloji Burs Programı' başvuruları devam ediyor. Yükselen Yıldız, Eğitmen-Mentor ve Eğitim Desteği programları ile ortaokul öğrencilerinden doktora öğrencilerine 4 bin kişiye 10 ay boyunca 1.600 TL’ye varan burs imkanı sağlanacak. Sen de bursiyerlerimizden biri olmak istiyorsan başvuru yapmayı unutma. Son gün 27 Kasım." YÜKSELEN YILDIZ BURS PROGRAMI Program Amacı Bursiyerlerimize özel eğitim imkanları ve Vakıf projelerinde yer alma fırsatı sunularak bursiyerlerimizin kişisel, akademik ve kariyer gelişimlerine katkı sağlamak hedeflenmektedir. Kimler Başvurabilir? İstanbul genelinde lisans ve yüksek lisans öğrencileri başvuru yapabilmektedir. Kontenjan, Burs Süresi ve Miktarı 100 öğrenciye 10 ay boyunca aylık 1600 TL burs sağlanacaktır. Aşamalar 1) KYS Ön Başvuru 2) Canlı Video Mülakat 3) Vaka Mülakatı 4) Yönetici Mülakatı EĞİTMEN & MENTOR BURS PROGRAMI Program Amacı Bursiyerlerimizin yetkin oldukları alanlar üzerine Deneyap Teknoloji Atölyelerinde eğitmenlik ve yarışmalar için desteklenen takımlara mentorluk yapma imkanı ile öğrencilerin psikososyal gelişimlerini takip ederek geliştirme imkanı sunulmaktadır. Bu şekilde öğrenciler arasında besleyici bir döngü oluşturulması hedeflenmektedir. Kimler Başvurabilir? 81 ildeki, üniversitelerin mühendislik, PDR, psikoloji, sosyoloji, BÖTE ağırlıklı bölümlerde eğitim gören lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine yöneliktir. Kontenjan, Burs Süresi ve Miktarı 1000 öğrenciye 10 ay boyunca aylık 1600 TL burs sağlanacaktır. Aşamalar 1) KYS Ön Başvuru 2) Genel Yetenek Testi 3) Video Mülakat 4) Panel Mülakat EĞİTİM DESTEĞİ BURS PROGRAMI Program Amacı İhtiyaç sahibi öğrencilere eğitim desteği sağlanması ve Milli Teknoloji Hamlesi bilinci ile daha fazla gencin vakıf projelerine dahil edilmesi hedeflenmektedir. Kimler Başvurabilir? 81 ildeki ortaokul, lise veya üniversitelerde öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrenciler başvuru yapabilmektedir. Kontenjan, Burs Süresi ve Miktarı 2900 öğrenciye 10 ay boyunca aylık 1000 TL burs sağlanacaktır. Aşamalar 1) KYS Ön Başvuru 2) Belge Beyan Aşaması”
Selçuk Bayraktar, 4 bin öğrenciye eğitim desteği verecekleri "Özdemir Bayraktar Millî Teknoloji Burs Programı"na başvuruların 27 Kasım'da biteceğini bildirdi.

Bayraktar, resmi Twitter hesabından paylaştığı tweette, "Genç kardeşlerim, 4 bin öğrencimize eğitim desteği vereceğimiz 'Özdemir Bayraktar Millî Teknoloji Burs Programı' başvuruları 27 Kasım'da bitiyor." ifadelerini kullandı.

Selçuk Bayraktar, "http://mth.tc/T3Burs" adresinden başvuru yapılabileceğini belirtti.

T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, tweete eklediği videoda şunları kaydetti:

"Sevgili genç kardeşlerim, Türkiye Teknoloji Takımı olarak başlattığımız 'Özdemir Bayraktar Millî Teknoloji Burs Programı' başvuruları devam ediyor. Yükselen Yıldız, Eğitmen-Mentor ve Eğitim Desteği programları ile ortaokul öğrencilerinden doktora öğrencilerine 4 bin kişiye 10 ay boyunca 1.600 TL’ye varan burs imkanı sağlanacak. Sen de bursiyerlerimizden biri olmak istiyorsan başvuru yapmayı unutma. Son gün 27 Kasım."

YÜKSELEN YILDIZ BURS PROGRAMI

Program Amacı

Bursiyerlerimize özel eğitim imkanları ve Vakıf projelerinde yer alma fırsatı sunularak bursiyerlerimizin kişisel, akademik ve kariyer gelişimlerine katkı sağlamak hedeflenmektedir.

Kimler Başvurabilir?

İstanbul genelinde lisans ve yüksek lisans öğrencileri başvuru yapabilmektedir.

Kontenjan, Burs Süresi ve Miktarı

100 öğrenciye 10 ay boyunca aylık 1600 TL burs sağlanacaktır.

Aşamalar

1) KYS Ön Başvuru

2) Canlı Video Mülakat

3) Vaka Mülakatı

4) Yönetici Mülakatı

EĞİTMEN & MENTOR BURS PROGRAMI

Program Amacı

Bursiyerlerimizin yetkin oldukları alanlar üzerine Deneyap Teknoloji Atölyelerinde eğitmenlik ve yarışmalar için desteklenen takımlara mentorluk yapma imkanı ile öğrencilerin psikososyal gelişimlerini takip ederek geliştirme imkanı sunulmaktadır. Bu şekilde öğrenciler arasında besleyici bir döngü oluşturulması hedeflenmektedir.

Kimler Başvurabilir?

81 ildeki, üniversitelerin mühendislik, PDR, psikoloji, sosyoloji, BÖTE ağırlıklı bölümlerde eğitim gören lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine yöneliktir.

Kontenjan, Burs Süresi ve Miktarı

1000 öğrenciye 10 ay boyunca aylık 1600 TL burs sağlanacaktır.

Aşamalar

1) KYS Ön Başvuru

2) Genel Yetenek Testi

3) Video Mülakat

4) Panel Mülakat

EĞİTİM DESTEĞİ BURS PROGRAMI

Program Amacı

İhtiyaç sahibi öğrencilere eğitim desteği sağlanması ve Milli Teknoloji Hamlesi bilinci ile daha fazla gencin vakıf projelerine dahil edilmesi hedeflenmektedir.

Kimler Başvurabilir?

81 ildeki ortaokul, lise veya üniversitelerde öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrenciler başvuru yapabilmektedir.

Kontenjan, Burs Süresi ve Miktarı

2900 öğrenciye 10 ay boyunca aylık 1000 TL burs sağlanacaktır.

Aşamalar

1) KYS Ön Başvuru

2) Belge Beyan Aşaması”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haber111.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.