Fatma Nur Özcan
Köşe Yazarı
Fatma Nur Özcan
 

KELİME-İ TEVHİD

  Rabbim vardım huzuruna af dileyerek. Olmaz yoktur senin huzurunda bunun farkındayım. Farkında oluşumdan sebep sana olan sonsuz güvenim ve kendime karşı duyduğum acizliğim. Sen affı , lütfu ve ihsanı bol olansın. Tüm dünyayı ardımda bırakarak vardam huzuruna. Senin dışında her şeye yumdum gözümü, işitmez olduğu kulaklarım. Bilirim elbet imha olmadan, inşa olmaz. Bilirim elbet reddedilmeden kabul olunmaz. Temizlenmeden davet gerçekleşmez . Rabbim bütün batılı ardıma aldım. Ezdim geçtim öyle vardım huzuruna. Dünyaya  Lâ ile bakar oldum. Senden hayır medet umar oldum. Hayırda,  hâyır olduğunun farkına vardım. İmtihan ile dolu olan bu dünyada  dört bir yanı saran şer tufanından Lâ ile kurtulmayı ister oldum. Vardım huzuruna af dilenmeye, vardım huzuruna bağrı yanık, biçare olarak. Gel gör beni senin kudret dolu sevgin neyledi?  Bu umman denizde yolunu kaybeden yolcu eyledi. Ömrümde geçen onca zamana karşı bir ölüm var sözü ile zelzele eyledi. Rabbim izninle imana yüklediğin kuvvetli manayı kavramaya geldim. İman olmadan yapılan bütün her şeyin anlamsız olduğunun farkına vardım. Eksik olan imanım ile ihsanı ve ihlası bol olan huzuruna geldim. Ben hakikati kavramaya geldim.   İman ettim demek için, münafık olandan kesin bir ayrım için batıl olana karşı has bir inkar gerekir. Ben belki geç kaldım ancak senin huzurunun her daim açık oluşu bana umut vadeder oldu. Senden af dilemeye geldim.
Ekleme Tarihi: 08 Mayıs 2024 - Çarşamba

KELİME-İ TEVHİD

 
Rabbim vardım huzuruna af dileyerek.
Olmaz yoktur senin huzurunda bunun farkındayım. Farkında oluşumdan sebep sana olan sonsuz güvenim ve kendime karşı duyduğum acizliğim.
Sen affı , lütfu ve ihsanı bol olansın. Tüm dünyayı ardımda bırakarak vardam huzuruna. Senin dışında her şeye yumdum gözümü, işitmez olduğu kulaklarım. Bilirim elbet imha olmadan, inşa olmaz. Bilirim elbet reddedilmeden kabul olunmaz. Temizlenmeden davet gerçekleşmez .
Rabbim bütün batılı ardıma aldım. Ezdim geçtim öyle vardım huzuruna. Dünyaya  Lâ ile bakar oldum. Senden hayır medet umar oldum. Hayırda,  hâyır olduğunun farkına vardım. İmtihan ile dolu olan bu dünyada  dört bir yanı saran şer tufanından Lâ ile kurtulmayı ister oldum.
Vardım huzuruna af dilenmeye, vardım huzuruna bağrı yanık, biçare olarak. Gel gör beni senin kudret dolu sevgin neyledi?  Bu umman denizde yolunu kaybeden yolcu eyledi. Ömrümde geçen onca zamana karşı bir ölüm var sözü ile zelzele eyledi. Rabbim izninle imana yüklediğin kuvvetli manayı kavramaya geldim. İman olmadan yapılan bütün her şeyin anlamsız olduğunun farkına vardım. Eksik olan imanım ile ihsanı ve ihlası bol olan huzuruna geldim. Ben hakikati kavramaya geldim.  
İman ettim demek için, münafık olandan kesin bir ayrım için batıl olana karşı has bir inkar gerekir. Ben belki geç kaldım ancak senin huzurunun her daim açık oluşu bana umut vadeder oldu. Senden af dilemeye geldim.
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haber111.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.