MEFHAR TAYYAR
Köşe Yazarı
MEFHAR TAYYAR
 

Kime oy vereceğim

14 Mayıs 2023 pazar günü yapılacak seçimlerin vatanımız, aziz milletimiz, dinimiz, devletimiz, ümmeti Muhammed ve bizler için hayırlara vesile olması ve huzurlu bir ortamda geçmesi duası ile.. Şahsi düşüncem ve fikrim nedir diyenler varsa onu açık ve net olarak buradan ilan ediyorum. Bir çok sebeple oy vermemem gereken, içerdeki ve dışardaki tüm Türkiye düşmanlarının oy vereceklerini ve destekleyeceklerini açıkladıkları Kemal Kılıçtaraoğlu başta olmak üzere Cumhur ittifakının karşısında olan diğer adaylara karşılık, Bir çok sebeple oy vermem gerektiğine inandığım ama başka hiçbir sebep olmasa bile,  CHP tarafından 80 sene ibadete kapalı tutulan ecdadım, dedem Fatih Sultan Mehmet han hazretlerinin emaneti ve vakfiyesi olan AYASOFYA'yı tekrar ibadete açarak adeta küfre meydan okuyan muhterem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a OY VERECEĞİM. Bu vesile ile duam odur ki İnşaallah Rabbim aziz milletimizin engin feraseti ve yüksek teveccühü ile 14 Mayıs'ta sandıklardan tekrar muhterem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur ittifakını büyük bir ZAFER ile çıkartır ve 15 MAYIS'ta tüm ülkemizde ve İslam dünyasında şükür namazları kılınmasını nasip eder. Sefer bizden Zafer Allah'tan"
Ekleme Tarihi: 08 Mayıs 2023 - Pazartesi

Kime oy vereceğim

14 Mayıs 2023 pazar günü yapılacak seçimlerin vatanımız, aziz milletimiz, dinimiz, devletimiz, ümmeti Muhammed ve bizler için hayırlara vesile olması ve huzurlu bir ortamda geçmesi duası ile..
Şahsi düşüncem ve fikrim nedir diyenler varsa onu açık ve net olarak buradan ilan ediyorum.
Bir çok sebeple oy vermemem gereken, içerdeki ve dışardaki tüm Türkiye düşmanlarının oy vereceklerini ve destekleyeceklerini açıkladıkları Kemal Kılıçtaraoğlu başta olmak üzere Cumhur ittifakının karşısında olan diğer adaylara karşılık,
Bir çok sebeple oy vermem gerektiğine inandığım ama başka hiçbir sebep olmasa bile, 
CHP tarafından 80 sene ibadete kapalı tutulan ecdadım, dedem Fatih Sultan Mehmet han hazretlerinin emaneti ve vakfiyesi olan AYASOFYA'yı tekrar ibadete açarak adeta küfre meydan okuyan muhterem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a OY VERECEĞİM.
Bu vesile ile duam odur ki
İnşaallah Rabbim aziz milletimizin engin feraseti ve yüksek teveccühü ile 14 Mayıs'ta sandıklardan tekrar muhterem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur ittifakını büyük bir ZAFER ile çıkartır ve 15 MAYIS'ta tüm ülkemizde ve İslam dünyasında şükür namazları kılınmasını nasip eder.
Sefer bizden
Zafer Allah'tan"

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haber111.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.